Vizionarsko mišljenje

"Naše je tijelo vrt, a naša je volja u njemu vrtlar." W. Shakespeare.

Vizionarsko mišljenje

Što nas inspirira

  • lijepe stvari koje oduševljuju naše oči, čineći svijet više estetski a nas sretnima;
  • inovativni, održivi pristupi koji svaki dan doprinose da je naš planet ostaje zelen;
  • organska, veganska kozmetika koja ujedinjuje najbolje od prirode;
  • prirodna, učinkovita njega koja mazi kožu i kosu bez štetnih tvari za naše tijelo i prirodu;
  • nekonvencionalni načini stvaranja, baš kao raznoliki dijelovi slagalice koji zajedno čine nešto posebno.

Upoznajte kreatore

Upoznajte kreatore

Jednog dana su Nicole i Lisa stavile zajedno glave i rezultat je bila inovativna organska kozmetika. Svoj potencijal već su pokazale kod marke PURE SKIN FOOD. Dok Nicole razvija recepture kozmetičkih proizvodab do najsitnijih detalja, Lisa je usredotočena na cjelokupni koncept marke. Ono što su stvorile zajedno ispunjava najviše standarde. Uz manje jednostavno nisu zadovoljne, i tako treba biti!

Kreativa

Alice i Carina imaju dugogodišnja iskustva na području prirodne kozmetike. Točno znaju što je važno i što traže ljubitelji prirodne kozmetike. Mersiha je odgovorna za dizajn - ideje tima je uvjerljivo prenijela u impresivni konačni izgled proizvoda te nas fascinirala svojom pažnjom na detalje.

Prekrasan umjetnički i grafički dizajn je rezultat kreativnog tima, koji se satoji od grafičarke Sabrina te slikarica i tattoo umetnica Carola. S puno entuzijazma te osjećajem za boje i oblike su našoj "bebi" dale šarmantni izgled. Dakle, svaki proizvod je pravo umjetničko djelo kojim ćete ukrasiti svoju kupaonicu.