Vizionarski sastojci

Biofermenti

Njega i konzerviranje u jednom potezu! Hands on Veggies se oslanja na jednistvene, prirodne fermentirane sastojke, koji djeluju kao konzervansi te istovremeno njeguju kožu. To se postiže bez senzibilizacije, koja je obično prisutna kod konvencionalnih konzervansa.

Povrće

... je srce Hands on Veggies proizvoda. Različito šareno povrće ne samo da kao prehrana brine za lijepu kožu i kosu, nego sa svojim bogatstvom hranjivih tvari također hrani i njeguje izvana. Vitamini, antioksidanti, minerali kao i druge hranjive tvari unose se u Hands on Veggies proizvode u njihovom najboljem obliku za upotrebu: kao prirodni dio proizvoda povrća - u obliku ulja, enzima i ekstrakta. Bilo da je hidratantni avokado, artičoka ili vitaminom C bogat kelj - ovdje ćete pronaći savršene proizvode za njegu svih tipova kože i kose.

Nježni šećerni tenzidi

... osiguravaju nježno čišćenje kože i kose. Naš moto se glasi: pijena DA, sulfati NE! Razvili smo sofisticiranu i za kožu nježnu kombinaciju šećernih tanzida, koja donosi više pijene i radosti.