Svježe - svježije: Nova generacija moussa za tijelo je ovdje!

Posebno ljeti nakon sunčanja ili kupanja u bazenu ili moru, koža brzo postaje suha. Oni koji žele dugotrajnu preplanulu boju znaju da je ovdje najvažnija dodatna hidratacija. Došlo je vrijeme za Losion za tijelo!

I upravo za ovo ljeto dolazi naša nova generacija Body Mousse. Upakirano je sve za čime koža potajno čezne:

  • zdravi, hranjivi sastojci iz vrta, poput učvršćujućeg ekstrakta artičoke ili kelja, osnažujuće ulje iz sjemenki mrkve ili ulje avokada
  • fermentirani sastojci za postojanost i dodatnu njegu
  • dragocjena organska ulja plus shea maslac
  • proteini koji zaglađuju kožu
  • hidratantni hidrolati i
  • sada s poboljšanim mirisom s čistim organskim, eteričnim uljima

U prvoj generaciji Body Mousse potpuno smo se fokusirali na razvijanje receptura koje optimalno njeguju kožu. Naš je cilj izbjegavanje svega što Vašoj koži i našem okolišu ne treba - dakle izbjegavanje svih sintetičkih dodataka poput konzervansa, parfema itd. - i u tome smo uspjeli. Na to smo jako ponosni! Učinak njege bio nam je najveći prioritet i bio je to veliki uspjeh. Osim toga, Body Mousse se brzo upija i osjetno hidratizira kožu bez osjećaja lijepljena i masnoće. Yeah!

Međutim, od kupaca smo dobili povratne informacije o mirisu. Za osobe, koje nisu toliko navikle na prirodni miris, mousse je bio malo previše "prirodan". Ova povratna informacija za nas je vrlo dragocjena jer se želimo razvijati i neprestano poboljšavati. Zato smo kod druge generacije poradili na mirisu i usput poboljšali konzistenciju. Sada je više "moussig" nego prije. I s ponosom možemo predstaviti novi Body Mousse s poboljšanim, ugodno svježim i radosnim mirisom.

Svi oni kojima je učinak njege važniji od mirisa, mogu se razveseliti i akcijskoj cijeni prve generacije Body Moussea, jer je on sada dostupan u pola cijene! Samo dok traju zalihe ;)

Naša misija je učiniti kozmetičke proizvode za svakodnevnu upotrebu što zdravijima, održivima i ljepšima i izbaciti toksine iz kupaonice. Molim Vas da nam pritom pomognete! Cijenimo vaše povratne informacije o proizvodima. I pošaljite nam informacije o svojim željama, što biste još željeli vidjeti u našem asortimanu.

Preporučujemo