Što je regenerator i kako ga pravilno koristiti?

Conditioner, regenerator i balzam različiti su nazivi za isti proizvod, bitan dio vaše rutine njege kose. Popularni proizvod za njegu koristi se na mokroj ili vlažnoj kosi i obećava intenzivnu njegu koja štiti vašu kosu od ispucanih vrhova i isušivanja.

Površina naše kose izgrađena je na sličan način kao borovina i sastoji se od pojedinačnih ljuskica koje leže jedna na drugoj. Pranjem šamponom i popratnim čišćenjem otvara se ova kutikula kose. Regenerator sadrži hranjive sastojke koji zatim ponovno zatvaraju ovaj sloj i zaglađuju kosu. Dobra njega istovremeno hrani i štiti kosu. Kada je kutikula zatvorena, vaša kosa ne samo da je manje osjetljiva na utjecaje okoline kao što su UV zračenje ili vjetar, već dobiva i prekrasan, zdrav sjaj.

Različite vrste regeneratora i kako ih koristiti

Postoje dvije vrste regeneratora koji se različito koriste:

Regenerator koji se ispire

Kako koristiti naš Repair & Care Conditioner oštećene kose, na primjer:

  1. Prvo temeljito isperite šampon i isperite kosu čistom vodom
  2. Skupite duljinu svoje kose oko ušiju poput repa
  3. Namažite malu količinu regeneratora na dužine (nikada regenerator ne nanosite direktno na vlasište, jer se tada brže masti)
  4. Sada ponovno temeljito isperite kosu čistom vodom dok ne postane glatka i podatna

Regenerator koji se ne ispire

Kao što naziv govori, ovaj se regenerator koristi tek nakon završetka pranja kose.

Nanesite Leave-in conditioner for Curls ili Anti-Frizz leave in conditioner na duljinu čiste kose osušene ručnikom - gotovo!

Poseban slučaj: co-wash

Co-wash ili pranje regeneratorom trenutno je vrlo popularno: ako imate jako suhu kosu, možete bez šampona i odmah koristite regenerator. Samo ga koristite na isti način na koji koristite šampon, a zatim ga isperite. Pranje regeneratorom posebno je nježno za obojenu kosu i, iznad svega, održava kovrče lijepo njegovanim i zdravim!

Svi naši regeneratori su naravno 100% veganski, organski i ne sadrže silikone, sulfate ili druge sintetičke tvari kao što su konzervansi. Ekstrakti povrća bogati hranjivim tvarima, naši organski fermenti i drugi vrijedni biljni sastojci osiguravaju učinkovit učinak njege.

Pravi regenerator za svaki tip kose

Anti-Frizz Leave-In Conditioner

Lagani regenerator u spreju s krastavcem kroti vašu kosu, olakšava raščešljavanje i zaglađuje je.

Leave-In Conditioner for curls

Dočarava veličanstvene kovrče iz neposlušne grive, daje im više volumena i definira ih.

Repair & Care Conditioner

Za hitne slučajeve i zahtjevnu kosu - s trenutnim učinkom regeneracije, daje snagu i vlagu te poboljšava strukturu kose!

Jeste li već pronašli pravi regenerator za svoj tip kose? Uvijek se radujemo povratnim informacijama i recenzijama o našim proizvodima!

Preporučujemo