Stay fresh ...and natural!

Organski dezodorans bez kompromisa!

Doduše, posljednjih je godina dosta podizanja svijesti i barem je većina nas vjerojatno čula za činjenicu da je najbolja stvar kupiti dezodorans “bez aluminijevih soli”. Ali što to zapravo znači ili je to samo novi marketinški izraz koji zapravo ne odgovara toj temi?

Mnogi komercijalno dostupni dezodoransi sadrže širok izbor tvari koje barem ne želimo razmazati ili prskati ispod pazuha. O njihovom učinku na naše zdravlje u ovom trenutku ne treba ulaziti u detalje, jer nam je dovoljno ako se neka tvar smatra “upitnom” i postoji samo mogući rizik za vas i vaše tijelo. Takve sastojke ne koristimo iz uvjerenja.

Zato naši dezodoransi ne sadrže:

  • alkohol
  • aluminij
  • parabeni
  • ili drugi sintetički konzervansi

Znate kakav je osjećaj nekih dezodoransa kada ih koristite na svježe obrijanoj koži? Da točno - jao! Ovaj neugodan osjećaj je dovoljan da znamo da nešto nije u redu. Zato naši proizvodi sadrže samo prirodne i učinkovite sastojke koji su dobri za naše tijelo!

Stvar je u tome - znojenje je zdravo! To je sasvim normalna reakcija da se, između ostalog, rashladi tijelo. Dezodorans protiv znojenja doslovno začepljuje pore tako da se više ne javlja znoj – to pomaže protiv neugodnih mrlja, ali nije zdravo.

Naši dezodoransi ne sprječavaju znojenje, već neutraliziraju neugodne mirise i sprječavaju njihov razvoj. Ako učinak nestane, jednostavno ponovno poprskajte i gotovi ste. Gradimo na kombinaciji organske fermentacije i eteričnih ulja - a to također njeguje vašu kožu!

Preporučujemo