Savjeti i trikovi za više volumena

Bez obzira imate li prirodno tanku i finu kosu, ili je to zbog jesenskog vlažnog vremena, uz nekoliko jednostavnih koraka i pravih proizvoda možete izvući maksimum iz svoje kose!

Šampon i regenerator - manje je više!

Prvo, pazite da koristite prave proizvode za svoj tip kose ili vlasišta. Posebni šamponi za volumen, kao što je naš organski šampon za dodatni volumen s čilijem i crvenom narančom, daju puniju kosu korištenjem učinkovitih sastojaka. Za veći volumen, šamponu, na primjer, dodajemo bijelu glinu. Ali čili ima i vitalizirajući učinak na vlasište i pomaže mu da apsorbira hranjive tvari. To dugoročno jača kosu i vlasište te potiče rast kose.

Kada koristite regenerator, kod tanke kose trebate biti štedljivi: samo malu količinu dajte u ruke i rasporedite je samo po dužini kose! Tamo nam ionako treba intenzivna njega...

Posegnite za nekoliko učinkovitih proizvoda i nemojte koristiti previše proizvoda odjednom ili zaredom, jer i to čini da kosa izgleda spljošteno.

Naši savjeti za više volumena:

  1. Sušenje fenom: Sušite kosu na niskoj temperaturi, a ne vrućoj, na taj način bolje zadržava volumen
  2. Sušenje na zraku: napola osušite fenom - pola osušite na zraku ili čak pustite da se potpuno osuši na zraku, ovo ne samo da daje više volumena, već je i zdravije za vašu kosu i vlasište!
  3. Uvijek prvo pošpricajte regenerator i lakove u ruke, a zatim ih rasporedite po kosi umjesto da ih prskate izravno u kosu
  4. Nakon što operete i osušite kosu, ponovno je istresite preko glave i nemojte je ponovno češljati!
  5. Ako još ne želite oprati kosu, suhi šampon također može pomoći osvježiti korijen - po mogućnosti u obliku praha
  6. Kad je visoka vlažnost, kosa se ponovno brzo sruši, a ni kape i biciklističke kacige tu nažalost nisu od koristi - praktičan sprej za u pokretu brzo će osvježiti frizuru!

Naš tim iz snova za maksimalan volumen

Volimo naš organski šampon za rast kose s češnjakom i kofeinom – razbuđuje i najumornije! Rafinirani kompleks aktivnih sastojaka jača korijen i duljien kose. Dajte svojoj frizuri više punoće!

Šlag na torti je naš popularni lak za kosu od organske morske soli. Razvili smo ga jer nam nedostaje more i osjećaj slane vode u kosi. Praktični sprej s pravom morskom soli daje vašoj kosi teksturu i olakšava držanje. Olakšava stiliziranje i daje volumen.

Nanesite malo proizvoda naopako po dužinama i ravnomjerno rasporedite. Ostavite kosu da se nakon toga osuši na zraku za bolji učinak. Uzmite lak za kosu s morskom soli za brzo osvježenje kada ste u pokretu!

Slijedite naše savjete, koristite naše proizvode i uživajte u maksimalnom volumenu i punoj kosi!

Preporučujemo