Pozdrav svijetu! Priče iz života jedne nove kozmetičke marke

Dugo, vrlo dugo radili smo na našoj novoj kozmetičkoj liniji i uložili smo jako puno vremena, rada i snage u nju. I sada smo posebno ponosni što Vam možemo prezentirati plodove našeg rada!

Ali kako to često biva, na početku nije sve baš išlo glatko. Promjene su sa sobom donosile nova iznenađenja koja se nisu mogla predvidjeti. Zato ovdje pišemo i o našim iskustvima jer bismo ih rado podijelili s Vama i učinili ih što transparentnijima.

Krenuli smo u potragu za hranjivim, prirodnim sastojcima, razradili recepture kod kojih se odričemo sintetičkih konzervansa, testirali smo ih i poboljšavali, osmislili održivu ambalažu s prekrasnim dizajnom i konačno je došao dan da se počne s proizvodnjom. Radost što u rukama imamo prve gotove proizvode bila je neopisiva. Ali istovremeno smo uvidjeli i koje greške su nam se potkrale. Svi smo mi ljudi, a tko radi taj i griješi. One su nas potaknule da se poboljšamo i dalje razvijamo, a u međuvremenu se nadamo da Vas ove sitnice neće smetati.

Imali smo sasvim poseban cilj, da naši šamponi i gelovi za tuširanje osim željenog njegujućeg učinka stvaraju i super pjenu, lako se nanose i da su izdašni. Rekli bismo da nam je to s proizvodom Bravour odlično uspjelo. Međutim, kod dva šampona konzistencija nije onakva kakvu smo željeli. Odlično se nanose, imaju prekrasan miris i stvaraju više pjene nego što smo vidjeli kod drugih prirodnih šampona. Samo što kada držite tubu okomito i otvarate šampon morate držati ruku odmah ispod nje. Sljedeći put ćemo to promijeniti i učiniti konzistenciju gušćom, obećajemo! U međuvremenu uživajte u njihovom djelovanju i mirisu i oprostite nam na ne baš perfektnoj konzistenciji.

Drugo iznenađenje je bila pogrešna namještenost stroja za punjenje. Tako se datum roka trajanja na nekoliko vrsta proizvoda našao greškom na prednjoj strani tube. Na sreću to je samo mala vizualna greška za koju se nadamo da više smeta nas nego Vas.

Očekujemo naravno Vaš feedback i savjete. Konstruktivna kritika je uvijek dobrodošla. Tako ćemo korak po korak doći do pravog cilja :)

Preporučujemo