Otprema i dostava

Koliko iznose troškovi isporuke?

DržavaUkupna vrijednost (uklj. PDV)Troškovi dostave (uklj. PDV.)*
Hrvatskaod 340,00 Knbesplatno
od 190,00 Kn30,00 Kn
od 0,00 Kn50,00 Kn

* Ovi troškovi dostave su za standardnu isporuku. Dodatni troškovi dostave mogu nastati ako naručeni proizvodi zahtijevaju posebne uvjete isporuke, kao što su npr. dostava sviježih proizvoda ili dostava paketa većih dimenzija.

Koliko traje isporuka?

Datum isporuke narudžbe prikazan je uz određene proizvode te u košarici sa proizvodima nakon što unesete adresu dostave i odaberete željenog dostavljača.

Ako nećemo biti u mogućnosti isporučiti naručene proizvode jer dostavljač nije ispunio svoje ugovorene obveze, narudžbu ćemo povući i o tome Vas pravodobno obavijestiti.

Imajte na umu da se naši paketi šalju iz Austrije i da tijekom austrijskih blagdana i praznika naša služba za korisnike ne radi i ne otpremaju se paketi iz skladišta.

Dostavne službe

UPS

U državi Hrvatska naše pakete dostavlja kurirska služba UPS.

Ako narudžbu zaprimimo do utorak 11:00 sati te su naručeni proizvodi na zalihi, će biti vaša narudžba otpremljena još istog dana. Nakon otpreme isporuka traje Dostava u roku 3 - 5 radnih dana..

Odmah nakon uspješno zaprimljene narudžbe primit ćete na e-mail adresu potvrdu o narudžbi. Na večer otpreme paketa dodatno ćete primite još povrdu o otpremi te osobni broj za on-line praćenje pošiljke.

Ovisno o odabranoj opciji dostave može se dogoditi da podaci o praćenju paketa u vrijeme primitka ovog e-maila još neće prikazivati najnovije stanje. Ažuriranje može trajati do 48 sati.

Predviđeni datum isporuke narudžbe prikazan je uz određene proizvode, kao i u košarici sa proizvodima.

Ostale informacije o uslugama primitka paketa pronađite ovdje .

Naše kurirske službe uvijek pokušavaju isporučiti pošijke u najkraćem mogućem roku. Ali s vremena na vrijeme, nažalost, dolazi i do kašnjenja. Razlog mogu biti vremenski, prometini ili koji drugi uvjeti, zbog čega vam se unaprijed ispričavamo te vas molimo za razumijevanje.

UPS mijesto isporuke (UPS Access Point)
Za dostavu paketa možete odabrati i mijesto isporuke UPS Access Point.
UPS Access Point mijesto možete odabrati zbog toga što su duže otvoreni tijekom dana, a i zbog ostalih prednosti.

Hrvatska pošta (preko slovenske pošte)

U državi Hrvatska naše pakete dostavlja Hrvatska pošta (preko slovenske pošte).
(Pakete na austrijskoj granici najprije preuzme slovenska pošta, a dan kasnije Hrvatska pošta. Stoga je online pračenje uređeno putem slovenskog portala.)

Ako narudžbu zaprimimo do: utorak 11:00 sati; te su naručeni proizvodi na zalihi, će biti vaša narudžba otpremljena još istog dana. Nakon otpreme isporuka traje: Dostava u roku 3 - 5 radnih dana..

Odmah nakon uspješno zaprimljene narudžbe primit ćete na e-mail adresu potvrdu o narudžbi. Na večer otpreme paketa dodatno ćete primite još povrdu o otpremi te osobni broj za on-line praćenje pošiljke.

Predviđeni datum isporuke narudžbe prikazan je uz određene proizvode, kao i u košarici sa proizvodima.

Naše kurirske službe uvijek pokušavaju isporučiti pošijke u najkraćem mogućem roku. Ali s vremena na vrijeme, nažalost, dolazi i do kašnjenja. Razlog mogu biti vremenski, prometini ili koji drugi uvjeti, zbog čega vam se unaprijed ispričavamo te vas molimo za razumijevanje.

DHL Express

Za dostavu vaših paketa u državu Hrvatska koristimo DHL Express dostavnu službu.

Ako narudžbu izvršite do utorak 11:00 sati i naručene artikle imamo na skladištu, vaša će narudžba biti obrađena istoga dana. Rok isporuke je Dostava u roku 3 - 5 radnih dana.

Nakon uspješnog zaprimanja narudžbe slijedi potvrda koju ćete zaprimiti na e-mail. Kada vaša pošiljka bude zaprimljena od strane dostavne službe, dobiti ćete potvrdu o primitku i prijamni broj pomoću kojeg možete pratiti status pošiljke.

Predviđeni termin slanja vaše pošiljke označen je za svaki proizvod u košarici kod naručivanja.

Naše se dostavne službe trude izvršiti isporuke što je brže moguće. Molimo vas za razumijevanje u slučaju kašnjenja isporuke do koje može doći zbog vremenskih ili prometnih uvjeta.

Naša ambalaža

Mislimo na okoliš - Mislite s nama! 

Materijal za punjenje u našim pošiljkama je 100% biološki razgradiv - pogodan je za kompostiranje. Proizvode u staklenoj ambalaži za zaštitu još dodatno omotavamo mekanom folijom. 

Naše kutije izrađene su od čistog kartona i mogu se odložiti u stari papir.

Dostava glomaznih predmeta

Dostava glomaznih predmeta vrši se, u pravilu, do ulaza navedene adrese. Ako želite dostavu do svojih vrata plaća se dodatna naknada.

Carina

Naše sjedište je u Austriji, u Europskoj uniji. Za narudžbe koje se dostavljaju unutar Europske unije PDV je uključen u cijenu. Budući da je promet robe unutar EU slobodan, ne naplaćuju se dodatni troškovi.

Pažnja: Iznimka su područja s posebnim regulativama, kao što je Helgoland ili Kanarski Otoci. U tim područjima može doći do naplate poreza na uvoz i carine.

Ekspresno naručivanje

Zahvaljujući našem UPS partneru zaduženom za logistiku, uz standardne metode isporuke, nudimo Vam mogućnost ekspresne isporuke. Proizvodi koji se nalaze na skladištu te su naruče do 13.00 sati, mogu se u skladu sa Vašim željama ekspresno isporučiti. Na taj način možete zaprimiti svoj paket u svim europskim centrima već sljedeći dan!

Proizvodi koji nisu na skladištu, mogu se također dostaviti putem ekspresne isporuke. Dostava počinje čim su proizvodi opet na zalihi.

Mogućnost izbora ekspresnog naručivanja možete pronaći u procesu narudžbe – opcija ekspresnog naručivanja biti će Vam ponuđena (usluga nije dostupna u svim zemljama). Nadoplata za ekspresnu isporuku je individualna, ovisno o lokaciji isporuke.

81,26 Kn

Posljednja otprema pošiljaka prije Božića!

Za optimalno planiranje kupnje božićnih poklona, možete u nastavku naći zadnje datume za otpremu paketa, koje želite primiti još prije Božića. Imajte također na umu da se ti datumi odnose samo na proizvode na zalihama.*
Ako odaberete plaćanje po predračunu, trebate također uzeti u obzir, da zbog prijenosa novca na austrijski račun obično dolazi do jednodnevnog kašnjenja kod transakcije na naš račun. Naime proizvode šaljemo tek nakon primljene uplate.

Standardna dostavaExpress dostava*
Hrvatskasrijeda, 15. prosincačetvrtak, 16. prosinca
Austrijaponedjeljak, 20. prosincautorak, 21. prosinca
Belgijasrijeda, 15. prosincanedjelja, 19. prosinca
Bugarskaponedjeljak, 13. prosincačetvrtak, 16. prosinca
Švicarskanedjelja, 19. prosinca
Češka Republikasrijeda, 15. prosincanedjelja, 19. prosinca
Njemačkanedjelja, 19. prosincaponedjeljak, 20. prosinca
Danskasrijeda, 15. prosinca
Španjolskautorak, 14. prosincačetvrtak, 16. prosinca
Finskaponedjeljak, 13. prosincasrijeda, 15. prosinca
Francuskačetvrtak, 16. prosincaponedjeljak, 20. prosinca
Velika Britanijautorak, 14. prosincačetvrtak, 16. prosinca
Mađarskanedjelja, 19. prosincaponedjeljak, 20. prosinca
Irskasrijeda, 15. prosinca
Italijanedjelja, 19. prosincaponedjeljak, 20. prosinca
Lihtenštajnčetvrtak, 16. prosinca
Luksemburgsrijeda, 15. prosincanedjelja, 19. prosinca
Nizozemskasrijeda, 15. prosincanedjelja, 19. prosinca
Poljskačetvrtak, 16. prosincanedjelja, 19. prosinca
Portugalutorak, 14. prosincanedjelja, 19. prosinca
Švedskautorak, 14. prosincasrijeda, 15. prosinca
Slovenijanedjelja, 19. prosincaponedjeljak, 20. prosinca
Slovačkautorak, 14. prosincačetvrtak, 16. prosinca

* Ako svejedno želite naručiti proizvode nakon ovih datuma, preporučujemo da odaberete ekspresnu dostavu (DHL Express ili UPS Express). Kod odabira ovoga načina dostave obratite pažnju na najbrže moguće datume dostave i nadoplatu za brzu dostavu.
Alternativa je također kupnja poklon bonova s mogućnošću vlastitog ispisa.

Jer dostavu vrši vanjska kurirska služba, točno vrijeme isporuke nažalost ne možemo jamčiti s apsolutnom sigurnošću.

Želimo Vam sretan Božić!